Ads

King Arthur II: The Role-Playing Wargame | DİREK İNDİRME LİNKİ and TORRENT


Dosya Türü:Torrent/İso and Direckt DOWNLOAD
Dosya Boyutu:15 GB
Sürümü:SKIDROW
Crack:Mevcut 
 Kral Arthur 2: The Role-Playin Wargem En Düşük Sistem Gereksinimi
İşletim Sistemi: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7
İşlemci: 2 GHz ve üstü AMD Athlon 64 X2 – Intel Core 2 Duo ve üstü
İşlemci Bellek: 1 GB RAM (XP) veya 1.5 GB RAM (Vista, Win7)
Hard Disk Alanı: 12 GB
Ekran Kartı: ATI 3850 512 MB ​​veya üstü, Nvidia 8800GTS 512 MB ​​veya üstü
DirectX ®: DirectX ®: 9.0c veya daha yüksek
Ses: DirectX 9c uyumlu ses kartı
Bu akşamki oyun analizinde sizler ile birlikte son ayların popüler strateji oyunu King Arthur ile karşınızdayım. Öncelikle oyunun son paketi olan 2 versiyonu tüm oyun marketlerde yerini aldı. Oyun eski çağları anımsatan, eski savaş karakterlerine yer veren “tam anlamıyla” bir strateji oyunudur. Görsel açıdan bir çok oyunu geride bırakan King Arthur, akıllı oyun sistemi sayesinde oyunun hakkını vermektedir.
King Arthur eski age of empire zamanlarına benzeyen, eski çağlarda yaşanan savaşları konu alan benim gözümde mükemmel olan bir strateji oyunudur. Oyun, red alert 3 kadar görsel zenginliğe sahip olmasa da, eski çağ strateji oyunları içerisinde en iyi görüntüye sahip oyun diyebilirim. Oyun şuanda internette ve birçok DVD satan yerde satışa sunulmuştur. Bilinci bir oyun sever olarak lisanslı oyun almanızı öneriyorum. Özellikle bu oyun için verilen para fazlası ile değer diye düşünüyorum. Oyunun internetteki satış fiyatı 35$ olarak belirlenmiş. Dilerseniz buradan satın alıp, “yasal” olarak indirebilirsiniz. Oyuna girişte profesyonelce hazırlanmış bir intro sizi bekliyor olacak.
İlk defa oynayan biri iseniz mutlaka videoyu izlemenizi öneriyorum. Oyunun bu paketindeki hikâye anlatıyor ve bu sayede oyunun amacını daha iyi kavramış olacaksınız. Oyun açıldığında karşınıza bir adet boş harita çıkacak ve ekranın alt bölümünde oyunu yönetmeniz için bir yer göreceksiniz. Oyun hakkında hiç bilginiz yok ise ilk oyuna bağlandığınızda karşınıza açılan mektupları tek tek okumanız gerecek. Zaten oyun basit ve zeka gerektiren bir oyun olduğu için ilk girişten sonra ne yapmanız gerektiğini kavrayacak, oyun hakkında daha fazla bilgiye sahip olabileceksiniz. Oyunda kırmızı ve mavi olarak 2 bayrak bulunuyor. Bu bayrakların yaklaşık 2 sayfalık açıklaması bulunuyor. Bunları da bir sonraki yazımda yine buradan paylaşacağım. Hepinize iyi oyunlar
 
ALTERNATİF 1 


ALTERNATİF 2
 TORRENT ZAMUNDA LİNKİ

SHARE

Author

Hi, Its me Hafeez. A webdesigner, blogspot developer and UI/UX Designer. I am a certified Themeforest top Author and Front-End Developer. I'am business speaker, marketer, Blogger and Javascript Programmer.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder